Pages

Total Pageviews

Tuesday, November 1, 2016

Avon -True Colour Perfect Reds Lipstick - ALL




Danas vam predstavljam liniju True Colour Perfect Reds ruzeva. Ranije sam imala priliku probati True Colour liniju ruzeva i mogu reci da se vecina nijansi pokazala kao dobro pigmentovana i izrazito ugodna na usnama.
Ono sto Avon kaze za ovu True Colour Perfect Reds liniju ruzeva jeste, pruza intenzivnu boju i njegu usana, sadrzi ulja i vitamin E. Sve nijanse osim Berry Berry Nice imaju kremastu zavrsnicu, dok ta jedna ima malo shimera u sebi, koji joj samo daje jos veci sjaj. Ruz sadrzi 3,6 g proizvoda, a regularna cijena mu je 13,50 KM.

Sama linija Perfect Reds je stigla bas na vrijeme jer su jesenji dani pravo vrijeme da odaberete svoju crvenu nijansu. Ja uzivam nositi sve nijanse crvene i jako  mi se dopadaju sve boje iz ove linije. Neko bi mogao reci da su boje jako slicne, ali  ja mislim da je svaka posebna na svoj nacin.

Ruzevi su takoder izrazito pigmentirani, kremasti i ugodni tako da ih mozete bez problema nositi i bez olovke za usne. A oni koji vise preferiraju mat zavrsnicu mogu ovaj ruz nositi kao stain. Naime, kada ruz nanesete u tankom sloju i dobro blotate, dobijete najugodniji i najtrajniji, pa skoro i mat ruz za usne.

Ono sto se meni dopada kod ovog ruza jeste njegova izuzetna pigmentacija. Ruz traje prilicno dugo, iako se preslikava na casu. Moze vam pobjeci s usana ako stavite deblji sloj, jer je jako kremast, zato pazite kako ga nanosite. Nakon izvjesnog vremena na usnama ce ostati samo stain, ali taj stain je skoro intenzivan i ugodan kao i ruz kada ga tek nanesete. Stain je dosta pouzdaniji od debelog sloja ruza, posebno kada su u pitanju ove crvene nijanse. Pazite kako ga nanosite.

Cijena ruza je 5,90 KM trenutno u katalogu, a mozete ga upariti s novom linijom crvenih lakova za nokte. A ako bas niste za kremaste i ruzeve sa sjanim zavrsetkom imate i druge linije Avon ruzeva, sa odlicnom ponudom crvenih nijansi.

Vise fotografija svih nijansi pogledajte u zasebnim postovoma;

Avon - True Colour Perfect Reds Lipstick -  Cherry Jubilee 
Avon - True Colour Perfect Reds Lipstick - Perfect Red
Avon - True Colour Perfect Reds Lipstick - Scarlet Siren
Avon - True Colour Perfect Reds Lipstick - Red 2000
Avon - True Colour Perfect Reds Lipstick - Berry Berry Nice
Avon -True Colour Perfect Reds Lipstick -  Poppy Love
Avon -True Colour Perfect Reds Lipstick - Lava Love