Pages

Total Pageviews

Friday, July 1, 2016

Avon - Big & MULTIPLIED + superSHOCK Mascara

Avon - Big & MULTIPLIED + super SHOCK 

Avon - Big & MULTIPLIED + super SHOCK 

Avon maskare su jedne od prvih maskara koje sam probala kada sam krenula u svoju avanturu sa sminkom. Super SHOCK makskara je bila jedan od mojih favorita. Zapravo dugo vremena nisam koristila Avon maskare, a danas vam donosim moje utiske o Big & MULTIPLIED i super SHOCK maskari. Njih sam prethodnih par mjeseci koristila i usporedivala.

Generalno vise volim gumene cetkice na maskari, jer mislim da bolje finkcionisu sa mojim trepusama. Vise izvuku dlacice i tako mi daju duzinu. Takoder ljubitelj sam izrazito crnih i maskara koje su vise suhe nego vodenaste. Mislim da one vodenaste formulacije jednostavno ne djeluju na mojim tankim trepusama.

Super SHOCK maskara se pokazala kao neka srednja maskara za mene. Nije bila odlicna ali nije bila ni skroz losa na mojim trepusama. Sama cetkica me je malo razocarala jer je bila previse debela da bih mogla doci do unutrasnjeg ugla oka. Kada bi se cetkica suzava pri vrhu mislim da bi mi se mnogo vise dopala. Maskara daje dobru duzinu mojim trepusama, lijepo ih rascesljava ali treba im vise volumena. Definitivno moze posluziti za svaki dan jer daje pristojan i lijep izgled, ali ja volim nesto jace i izrazajnije trepuse. Nije se trusila i tubica je potrajala prilicno dugo, nije se brzo osusila. Jedna od vecih zamjerki je to sto nisam mogla staviti maskaru na donje trepuse, bez toga da se zaprljam. Jer kako rekoh, kist mi je bio previse debeo i velik za moje manje oci. Ova maskara bolje izgleda sa dva sloja, dok treci sloj moze dovesti do ljepljenja. Tako da treba paziti kakav rezultat zelite.

Big & MULTIPLIED jer maskara koju sam tek prvi put probala prije par mjeseci. Izgledala je odlicno i obecavala mnogo. Ali moram priznati da se nismo sprijateljile. Zapravo, najveci problem je u samom kistu, i preko toga ne mogu preci. Kist me je svaki put uboo u oko, a kako su iglice na cetkici prilicno ostre, to nije bilo prijatno. Necu reci da sam ekspert za maskaru, ali kada se jednom ubodem u oko pokusavam da se to ne ponovi. ali ovaj kist me uporno bockao i bio neugodan koliko god se ja trudila da to izbjegnem. Sam kist ima bolji oblik od prethodnog, ali mi stvarno nije odgovarao. Morala sam da trazim na kistu te dijelove koji imaju dlacice. Formulacija maskare takoder je bila losija od prethodne jer je malo vodenastija i sam efekat na mojim trepusama je prilicno slab. Tek nakon par slojeva maskare sam dobila neki konkretan izgled, ali to nije bilo to sto sam htjela. U katalogu navode da se radi o gel formulaciji koja daje volumen bez ljepljenja. Za mene volumena nema a priznajem nema ni ljepljenja.

I za kraj, mogu reci da bih opet probala super SHOCK maskaru, i to bi mi bila neka maskara za svaki dan, mada mislim da ima slicnih maskara s boljom cetkicom. A Big & MULTIPLIED  je za mene big no no! Mislim da je cijena i jedne i druge oko 7 KM na akciji, tako da predlazem super SHOCK u svakom slucaju. Ja imam zelju probati jos Super Extend Winged Out maskaru iz Avona, jer mi zvuci i izgleda obecavajuce, pa vam javim utiske kada je probam.

Avon -  super SHOCK Big & MULTIPLIED


Avon -  super SHOCK Big & MULTIPLIED


Avon -  super SHOCK Big & MULTIPLIED



moje trepuse prije nanosenja maskare

Avon - super SHOCK

Avon - super SHOCK - jedan skoj maskare

Avon - super SHOCK - dva skoja maskare

Avon - super SHOCK - tri sloja maskare

Avon - Big & MULTIPLIED

Avon - Big & MULTIPLIED - jedan sloj maskare

Avon - Big & MULTIPLIED - dva sloja maskare

Avon - Big & MULTIPLIED - tri sloja maskare


PR* Avon - Big & MULTIPLIED maskara