Total Pageviews

Monday, October 6, 2014

realtechniques - dupe + MAANGE833 brush


 Real Techniques kistovi su jako popularni, ja sam nabavila sebi jedan (expert face brust) , divan je ali tesko je doci do njih. Vidjela sam da nam dolazi u komsiluk al kod nas za sad nista.

Jedan dan sam tako lutala po e-bay stranici i naletim na ove kistove, tamo imaju i pune setove i jos svakakvih pojedinacnih kistova, ja sam za pocetak izabrala najjeftinije da probam.

Na moje odusevljenje, ispali su odlicni, relativno su brzo stigli a cijena im je odlicna, nema postarine, diivota!Ovo je Blush Brush, ili bar lici na to, nije pink jer na e-bay stranici pink kist je bilo nesto skuplji od ovog lila, a isto izgledaju tamo. Orginalni kist na njihovoj stranici kosta 9$ dok ovaj je bio 2.79$.

Koristim ga vec preko mjesec dana, oprala sam ga preko 10 puta i nije mi ispala niti jedna dlaka, nije nesto ni smdio kad sam ga tek dobila.

Ja ga koristim za kameni puder, i ponekad za rumenilo meni je sasvim dobar i za jedno i drugo. Jako je mekan i fin je za fiksiranje korektora ispod ociju lijepo stane tu zato sto je tako spicasto sjecen. Mislim da je nesto tanji nego orginalni kist, kog sam vidjela na YT, nekako je tamo vise flafi, ali i ovaj je dovoljno dobar meni.

Duzina cijelog kista sa dlacicama je oko 18cm, dok su same dlacice oko 5cm. Fino stoji kao i onaj orginalni expert face brush kojeg imam, jedino sto je ovaj malo losije sjecen, na par mjesta dlacice malo strse.
 A ovo bi trebalo da bude setting brush, na stranici kosta 8$ dok sam  ja ovaj e-bay kist platila 2.38$.
I ovaj kist je prosao kroz mnogo upotreba, nije mu bilo nista, ko nov je.

Ovaj kist koristim za nanosenje korektora, blendanje sjene, za nanosenje krem i kamenog rumenila, ponekad i za kameni puder, ma za sve moze posluziti.

I on kao i ovaj prethodni lici na orginal ali nije bas isti, drugacije je sjecen i nesto je mrsaviji, ali ja se necu zaliti, meni je super. :  )

Duzina cijelog kista je oko 15,50cm dok su dlacice oko2,50cm i on sasvim stabilno stoji i nije poprimio nikakvu boju, jako se fino pere.
 MAANGE833 brush - Goat hair blush brush
Ovaj kist sam narucila u isto vrijeme, trebao mi je kist za rumenilo pa sam se odlucila za ovaj koso sjeceni. Za razliku od ovih gore ovaj je od prirodne kozije dlake, nisam expert za dlake al znam da njemu treba najduze vremena da se osusi od svih kistova koje imam.

Kist je odlican, jaaako je mekan i divno nanosi rumenilo, ja cu sigurno nabaviti jos jedan isti ovakav.

Sto se tice izgleda, rose-gold i crna varijanta mi nisu fejv, ali kist  tako fino obavlja svoj posao da necu da se bunim puno. Isto tako moram dodati da drvena drska je pocela da puca, par dlacica jeste ispalo pri pranju, ali za cijenu od  2.32$ se necu zaliti. : )

Duzina kista sa dlacicama je oko 19.50 cm, a same dlacice su oko 4cm.http://realtechniques.com/shop-collection/your-finish-perfected/setting-brush
http://realtechniques.com/shop-collection/your-finish-perfected/blush-brush
e-bay e-bay e-bay